Przejdź do treści
General

Udostępnianie konta

Udostępnianie konta polega na tym, że inna osoba loguje się na Twoje konto — w celu boostowania, gry co-op lub “wynajmu”. To najczęstszy sposób kradzieży lub zbanowania konta, ponieważ tracisz wyłączną kontrolę nad danymi logowania.

Kupując konto, zdobądź pełny dostęp do e-maila, zmień wszystko i nigdy potem go nie udostępniaj. Większość regulaminów wydawców zakazuje udostępniania, więc to zarówno ryzyko bezpieczeństwa, jak i naruszenie zasad.

Przeglądaj pełny słownik A–Z.Dopiero zaczynasz kupować konta? Przeczytaj jak bezpiecznie kupować konta w grach.